prunus.si

Font Size

Profile

Cpanel

Namakalni sistemi

•    načrtovanje
•    izvedba
 
Preskrba rastlin z vodo je poglavitna za njihovo rast. Predvsem za okrasne trate in rastline je pomembna stalna oskrba z vodo. Žlahtnitelji so te sorte žlahtnili zaradi njihove okrasne vrednosti in zato slabše konkurirajo običajno agresivnejšim rastlinam, ki uspevajo v slabših klimatskih razmerah. Tako se v okrasni trati ob slabi preskrbi z vodo v sušnih mesecih pojavijo vročinski pleveli, ki lahko popolnoma prerastejo in izrinejo okrasne trave.
Namakalni sistem vse leto skrbi, da imajo rastline dovolj vode. Z natančno načrtovanim namakalnim sistemom bo vaš vrt ob najnižji porabi preskrbljen v vodo.
Omogočimo vam tudi namakanje balkonskih korit in vam tako privarčujemo vsakodnevno zalivanje.  Ob odhodu na dopust boste imeli eno skrb manj.

Nahajate se: Home Storitve Vrtnarske storitve Namakalni sistemi

Naše storitve

Izvajamo geotehnične storitve, sanacije plazov, sanacije brežin in vrtnarske storitve, načrtovanja vrtov, zasaditve, polaganje travnih tepihov, setve, postavitve namakalnih sistemov, obrezovanje grmovnic in drevnin, zahtevni poseki z dvigalom ali brez ter košnje zelenic.  Več

Prunus galerija

Could not open a directory stream for /home/prun01/domains/prunus.si/public_html/images/Galerija slik/2013 vrtnarstvo/2014 reference geotehnika/