prunus.si

Font Size

Profile

Cpanel

Košnja in vzdrževanje zelenic

•    košnja manjših in večjih travnatih površin
•    grabljenje trave in listja
•    vetrenje trave
 
Vsak lastnik vrta je ponosen na lepo zelenico. Kdor redno vzdržujejo svojo trato ve, da to zahteva veliko truda, predvsem pa redno in pogosto košnjo.
Če želimo lepo trato je poleg gnojenja in zalivanja potrebna redna košnja, saj le tako dosežemo, da zelenico sestavljajo trave brez plevelov. Redna, pogosta košnja je tudi pogoj za gosto trato.
Trato naj bi kosili na 4 do 7 dni, s kosilnico, ki omogoča odvzem odkošene trave. Kosilnica naj ima nabrušene nože, saj je lepa rez pomembna predvsem v vročem, suhem in vetrovnem vremenu.
Vsako pomlad je za zdravo trato priporočljivo vetrenje ali zračenje trate, ki trato obnovi. Po potrebi se pri vetrenju dodaja še travno seme, če je trata preredka ter mivko če so tla zbita in težka.
V našem podjetju vam nudimo strokovno opravljeno vetrenje in košnjo s profesionalnim orodjem za vse vrste travnatih površin.

Nahajate se: Home Storitve Vrtnarske storitve Košnja in vzdrževanje zelenic

Naše storitve

Izvajamo geotehnične storitve, sanacije plazov, sanacije brežin in vrtnarske storitve, načrtovanja vrtov, zasaditve, polaganje travnih tepihov, setve, postavitve namakalnih sistemov, obrezovanje grmovnic in drevnin, zahtevni poseki z dvigalom ali brez ter košnje zelenic.  Več

Prunus galerija

Could not open a directory stream for /home/prun01/domains/prunus.si/public_html/images/Galerija slik/2013 vrtnarstvo/2014 reference geotehnika/